Crème brûlée
Vanmiddag liep ik met een vriend naar de patatkraam Pitstop hier in Rotterdam-Lombardijen om een patatje te gaan eten.
'Ik ben eigenlijk nooit ziek geworden van frituur,' zei hij. 'Wel van een Valentijnsdiner in een chic hotel in Londen met mijn ex, de française. We hadden een T-bonesteak. Ik houd helemaal niet van Valentijn, al die commercie, maar dan doe je dat een keer en dan hang je de hele nacht met z'n tweeën om en om boven het toilet.'
De patatkraam kwam in het vizier. Ook ik kon me niet herinneren ooit ziek te zijn geworden van gefrituurd eten.
'Volgens mij was het het toetje, crème brûlée met frambozensaus of zoiets.'
Kortom, als bij een romantisch avondje de kans aanzienlijk is dat de nacht samen wordt doorgebracht, dan adviseert De Romantische Klik de snackbar of fastfood, en zeker als je elkaar net kent. Om het zekere voor het onzekere te nemen, maar denk ook aan wat misschien wel het lijflied van deze site is 'Oh, oh, I Love Her So' van de Ramones : 'I met her at the Burger King, we fell in love by the soda machine.'
Reacties

Populaire posts van deze blog

Macht

End of story

Keuzemenu