Quasimodo

Een droom is uitgekomen: ik ben roadie. Niet bij een punkrockband, maar het theatrale equivalent, namelijk de show 'The Return of the Comeback' van Kamagurka & Herr Seele, die momenteel op tournee zijn door Nederland. Al op de eerste avond, gisteren in Helmond, kreeg ik een rol toebedeeld als Quasimodo van het Louvre. Toen ik aan het begin opkwam om een tafeltje recht te zetten had ik nog niet de lachers op mijn hand, sterker nog, het bleef muisstil, misschien omdat het publiek niet zeker wist of mijn bochel nu een echte handicap was of niet. Het zag er vermoedelijk natuurlijk uit, men zou geschokt kunnen zijn geweest. Een rol die mij op het lijf is geschreven. Victor Hugo merkte op dat de klokkenluider van de Notre Dame de klokken begreep. Laat de rekwisieten de klokken voor mij zijn.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Macht

End of story

Keuzemenu