Sollicitatie

Een leuke handbalster natuurlijk, Estavana Polman, ze was een paar dagen geleden te gast bij Jinek, ik kende haar niet. Ondanks haar status van sterspeler heeft ze via een mailtje van haar Deense club te horen gekregen dat haar contract niet zal worden verlengd. Maar toen ze in gesprek met Jinek twee keer had gezegd dat ze 'zo'n fijn gezin' had, dacht ik: als je nu nog één keer zegt dat je zo'n fijn gezin hebt, dan cancel ik je. Vervolgens dacht ik al snel: dit is een uitnodiging voor een sollicitatie. De klik is nog eenzijdig, voor zover dat mogelijk is - it takes two to tango - maar Estavana, als je dit leest, neem contact met me op en laat dat handbal en je gezin nou even voor wat ze zijn, daar komen we wel uit. Ik heb je veel te bieden waar geen enkele sportclub of gezin tegenop kan. Reacties

Populaire posts van deze blog

Macht

End of story

Keuzemenu