Liefdewerk

Door omstandigheden werd het wat later. In Athene de weg kwijtgeraakt - zogenaamd - en nu weer op het 'juiste' spoor. Reden, voor het ontsporen, is onder andere dat ik op slag smoorverliefd ben geworden op een meisje aldaar - in de middeleeuwen beschouwde men de liefde als een vorm van waanzin. Ik geloof dat ze de ware is, mijn vrouw. Nu nog even haar hart zien te veroveren. Vanaf vandaag daarom alleen incidenteel een blog, want als het leven lijkt te beginnen, dan gaat dat ten koste van het schrijven, althans het schrijven dat ik voorsta, met hart en ziel. En er moet ook nog gedicht worden. En liefdewerk. Op het filmpje neemt alleen Xantippe neemt de roos in ontvangst. Maar er waren meer voor zover ik me kan herinneren. Het koppelen gaat ook door. Daar zit echter gezien het aantal aanmeldingen helaas niemand op te wachten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Macht

End of story

Keuzemenu