Hoogtepunt


Mijn zus is weer in Nederland, ik zit 's avonds laat in mijn hotelkamer en kijk uit het raam op de lichtjes van Monterosso, waar ik mijn ex ontmoette. Ze is steeds meer op afstand, letterlijk en figuurlijk, maar in de straten van Bergamo meen ik haar om de haverklap te zien. Lange zwarte krullen, een vergelijkbaar figuur, maar ook meen ik me maar om te hoeven draaien. Hier in Il Sole hadden we in januari 2017 geboekt voordat ze naar Montevideo zou gaan - voor onbepaalde tijd. We bedreven de liefde en op een gegeven moment begon ze te huilen terwijl we bezig waren. Ik vroeg wat er aan de hand was. 'Het is zo mooi,' zei ze, en ik sloot haar in mijn armen. Ik denk dat dat het meest romantische is wat er ooit tegen me is gezegd. Twee maanden later verbrak ze de relatie, maar voor relaties geldt misschien ook dat je op het hoogtepunt moet stoppen.Reacties

Populaire posts van deze blog

Macht

End of story

Keuzemenu