GenoegGisteren was een historische dag: ik kwam op voor mezelf. In feite was ik er voorzichtig mee begonnen bij mijn laatste relatie, op het einde, en dat heeft onder andere die relatie gekost. Nu aan het mogelijke begin, en weer stond de relatie op het spel. Terwijl de supporters van Feyenoord terugkwamen van een afstraffing voor Sturm Graz en ik het bericht intypte, meende ik te spreken namens allen die over zich heen hebben laten lopen. Genoeg is genoeg. Ze was het met me eens. We zullen zien wat de gevolgen zijn, maar deze pakken ze niet meer van ons af. Goedzakken en sweethearts around the world, ik weet dat jullie meelezen, we zijn aan de winnende hand; goed, laten we niet overmoedig worden, deze slag is voor ons.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Macht

End of story

Keuzemenu