Toetasten


Volgens een vriendin (81) ben ik vanwege mijn beperkte ervaring 'een gemakkelijk slachtoffer' en ik kreeg prompt de opdracht om een affaire met een ongelukkig getrouwde vrouw te beginnen: 'Die kan niet blijven plakken. Maar ze mag niet zeuren over haar man. Jullie samenzijn staat in het teken van plezier maken.' Ook moest ik niet laten bij die ene vrouw. Ik meldde dat ik op zaterdag bij de Tong Tong Fair zou zijn waar het me gepast leek om mijn ogen en oren de kost te geven. Mijn vriendin was het ermee eens: 'En toetasten! Aanraken dus. Complimentjes geven. Dat zijn binnenkomers. Versier er minstens vijf [...] Straal uit: romantische minnaar biedt zich aan. Gedraag je zacht, liefdevol en ge├»nteresseerd in het doen en laten van de uitverkorenen. Daar houden vrouwen van. Zorg dat je ontspannen overkomt.' MeToo is z├│ 2017. Ik heb mijn best gedaan, was zoals altijd mijn beminnelijke zelf, en lekker ontstpannen, maar ik kon nergens een ongelukkig getrouwde vrouw bespeuren. Voor me in de rij bij de spekkoek stond wel een mooie vrouw in een strakke spijkerbroek, maar ze leek me relatief gelukkig en ik durfde helaas niet toe te tasten. Hoe ga ik dit nu weer aan mijn vriendin vertellen die zei te wachten op mijn 'wapenfeiten'?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Macht

End of story

Keuzemenu