Oeuvre


Profane verlichting (Lebowski, Amsterdam 2022), dichtbundel voor M. 


Ik ben de Verlosser niet (Lebowski, Amsterdam 2020), dichtbundel voor J. 


Een mens moet ook niet alles willen weten (Lebowski, Amsterdam 2018), onder pseudoniem van Giovanni della Chiusa (1969-2015), met een voorwoord van Arnon Grunberg. Dichtbundel voor F.

                                                                   Bibliofiel 


Gooi mij niet weg - Brief aan mijn moeder (Pel Press, Amsterdam 2021), brief aan mijn moeder, N., drietalig (Nederlands, Frans en Duits) voor haar zeventigste verjaardag, geschreven in opdracht van Eva Pel in de context van de tentoonstelling Fly-In-Fly-Out, onderdeel van Art au Centre 2021 te Luik. 70 exemplaren, misschien is er nog een exemplaar te bestellen bij de kunstenares.


Vluchtig weekend in voorbij eindeloosheid (Triona Pers, Houwerzijl 2021), lang gedicht voor F. ter gelegenheid van de afronding van 'het papierwerk'. 50 gesigneerde exemplaren, nog te bestellen bij Triona Pers.


Poëzie voor beginners (De Gouden Tijger, Rotterdam 2020), lang gedicht voor J. en lesboekje, verschenen ter gelegenheid van World Poetry Day 2021 en het begin van de lente. 50 exemplaren, onvindbaar.


Brief aan mijn vader (honderd jaar later) (De Hof van Jan, Haarlem 2019), brief aan mijn vader, E., ter gelegenheid van zijn zeventigste verjaardag. 50 exemplaren, onvindbaar. In september 2020 verscheen in het Tsjechische tijdschrift Souvislosti een vertaling van deze brief.Populaire posts van deze blog

Macht

End of story

Keuzemenu